fredag 29. januar 2021

Fra drue til vin

 


Dette er egentlig et nytt vinkurs jeg laget for å holde på vinbaren, men siden vi er inne i en tid hvor folk blir oppfordret til å holde seg mest mulig hjemme, og vinbaren har behov for litt sårt trengt omsetning nå, var det på tide å tenke nytt. Derfor har jeg gjort dette tilgjengelig som en "les selv hjemme" variant, som hvem som helst kan få bestilt fra meg.
Dette altså et kompendium hvor jeg har skrevet og forklart de viktigste prosessene fra hvor druene dyrkes til vinen er ferdig, samt hva som er med å sette smak på vinen. 
Ønsker du å lære det grunnleggende om vin og å skjønne vin litt bedre, kan dette være en veldig fin plass å starte. Eller hvis du ønsker litt oppfriskning i kunnskap. I tillegg til kompendium får du med 8 vintips med gode viner i forskjellige stiler og prisklasser, og en "eksamen" i form av en helt uformell quiz.

Ønsker du å bestille dette sender du en epost til espen@barriquevinbar.no, så sender jeg i retur dette som pdf filer, samt info om betaling. Jeg har satt en veiledende pris på 50 kr for dette, men du betaler egentlig hva du vil. 
Dette er inspirert av patreon ordning hvor man frivillig kan være med å støtte podcaster eller annet man liker å følge med på.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar